Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Csatlakoznék a klubhoz. Ez az egér valami fenomenális. Annyira jól csúszik egy QcK mini-n, h az elképesztő. És a gombok, vmi eszméletlen finomak. Nekem baromira nem hiányzik a 25 gomb, gyakorlatilag sosem használtam őket, max Mozillában, a next és back oldalak között. Egy Razer Pro 1.6 + Pro Pad-t cseréltem le. Úgy volt, h veszek egy G9-t 15-ért és hozzá 5-ért egy jó egérpadot. De aztán filóztam... ennyit én nem fizetek egérért. Végül 10-12k körül álltam meg = Razer Kruit, Steel QcK mini és Razer Armadillo. Nagyon jól jártam úgy érzem. Egyébként az egérhez 6490-ért jutottam hozzá. Talán volt ez anno 14k is. A sárga világítás pedig nagyon tetszik. A Pro 1.6-n marhára idegesített. A gépem 24/7-ben megy, így világított éjszaka, mint a disznó. Ennek közel nincs akkora fényereje és kellemesebb is. Asszem boldog vagyok. :) Igazából a best-buy (ár/érték arányos) cuccok megvétele után az ember sokkal jobban érzi magát, mint amikor összekuporgatott xy pénzmennyiséget és kifizette azt egy aktuális csúcs cuccért. Az érzés valami olyasmi, h marha jó ez és qrvára megérte a minden forintját, jó vásárt csináltam. :D Egyedül az Armadillo az, ami nem érte meg a pénzét, de nem tudtam mást csinálni, mert a PC asztal végénél a kábel mindig lehúzta az egeret... akarom mondani, ha elengedtem az egeret, akkor az még mozgott utána. Ez is megszűnt. :R

szerk: ja és marhára kézbe illik, nem szeretem a disznó nagy micéket. Biztos kényelmesebb egy VX Nano, de nem kell vezetékes, pláne nem elemes egér. :F Kis kezem van. :)

Új hozzászólás Aktív témák