- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
MDMA
tag
Sziasztok!
Van egy a témában nevezett egerem, amin lehet makrókat felvenni és szerkeszteni a hozzá adott szoftverrel (Razer Synapse). Hát nem vagyok egy programozó, de azért van, amit tök egyszerűen meg lehet csinálni. Pl, hogy játék végén beírja, hogy "GG"... stb.
Viszont nem boldogulok egy olyan kombinációval, ahol az egér mozgását és a gombokat is kéne rögzítenie. Quakeben szeretnék rocket-jump-ot csinálni, de nem jön össze. (Nem mintha magamtól nem tudnék RJ-ot csinálni, csak érdekességnek akartam kipróbálni) Az ugrásig eljut, de utána, nem húzza vissza a nézetet egyenesbe, hanem valamiért az eget nézi. Valaki próbálkozott már hasonlóval?
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest