Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Apple MacBook
- PLC programozás
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBB
tag
* ''A padot azonban nem a szövet sűrűsége alapján osztották ketté hanem a felület súrlódása alapján,ha jól tudom''
Nem teljesen. Addig oké, hogy surlódás alapján osztották ketté, de a szöveg sűrűsége se ugyan olyan. Nézd meg a PH cikkjében a képet mekkora lyukak vannak a Controll szövetében.
* ''... ugyanis a low senses embereknek is kellhet a minnél kisebb tapadás mivel ők nagyobb távolságot húznak a padon és ugye gyorsabban.''
Igen, pontosan. Low sens-es nagyot ránt az egeren, minél kisebb az ellenállás annál könnyebb.
Azt, hogy a mantis veri a Qpad-ot csúszásban nem mondanám. Nekem volt Qpad-om és fájó szívvel váltam meg tőle. Meg kell mondjam, hogy számomra jobb az a felület... csakhát persze az egérnek nem volt jó, mert low sens-el darabosan követte le a mozdulatot. Többen itt esküdöznek hogy náluk jó, hát egészségükre
A Qpad + CH + skatez oda-vissza verte a mantis-t csúszásban. És itt a Speed-re gondolok. Ha CH-ra Skatez-t raksz és Mantis van alatta semmit nem ér, talán még rosszabb is, viszont a Qpad-al sokat dobott rajta, mert azon is eleve ilyan teflonos bevonat van a szövetén.
No igen, szóval high sens-esnek meg francér ekkora pad... ezt énse értem. Viszont nekem a Speed dobozán ez áll:
''...
2. Speed surface for low sensitivity gamers
...''
A honlapon is, meg mindenhol az ellenkezőjét hirdetik, szóval... azér mondom mindenkinek aki Mantis-t akar venni, hogy azt vegye amelyik jobban tetszik neki, próbálja ki, mer nagyon megkavarták a dolgokat és nem igaz, hogy egyik csak low másik meg csak high sens-es.
A PH cikkben is ezt írták róla: ''Rendkívül pontos célzást tesz lehetővé azoknak, akik gyorsabb sensitivityvel vagy nagyon gyors mozdulatokkal játszanak''
Tehát nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy melyik kiknek való...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest