Hirdetés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBB
tag
* ''A padot azonban nem a szövet sűrűsége alapján osztották ketté hanem a felület súrlódása alapján,ha jól tudom''
Nem teljesen. Addig oké, hogy surlódás alapján osztották ketté, de a szöveg sűrűsége se ugyan olyan. Nézd meg a PH cikkjében a képet mekkora lyukak vannak a Controll szövetében.
* ''... ugyanis a low senses embereknek is kellhet a minnél kisebb tapadás mivel ők nagyobb távolságot húznak a padon és ugye gyorsabban.''
Igen, pontosan. Low sens-es nagyot ránt az egeren, minél kisebb az ellenállás annál könnyebb.
Azt, hogy a mantis veri a Qpad-ot csúszásban nem mondanám. Nekem volt Qpad-om és fájó szívvel váltam meg tőle. Meg kell mondjam, hogy számomra jobb az a felület... csakhát persze az egérnek nem volt jó, mert low sens-el darabosan követte le a mozdulatot. Többen itt esküdöznek hogy náluk jó, hát egészségükre
A Qpad + CH + skatez oda-vissza verte a mantis-t csúszásban. És itt a Speed-re gondolok. Ha CH-ra Skatez-t raksz és Mantis van alatta semmit nem ér, talán még rosszabb is, viszont a Qpad-al sokat dobott rajta, mert azon is eleve ilyan teflonos bevonat van a szövetén.
No igen, szóval high sens-esnek meg francér ekkora pad... ezt énse értem. Viszont nekem a Speed dobozán ez áll:
''...
2. Speed surface for low sensitivity gamers
...''
A honlapon is, meg mindenhol az ellenkezőjét hirdetik, szóval... azér mondom mindenkinek aki Mantis-t akar venni, hogy azt vegye amelyik jobban tetszik neki, próbálja ki, mer nagyon megkavarták a dolgokat és nem igaz, hogy egyik csak low másik meg csak high sens-es.
A PH cikkben is ezt írták róla: ''Rendkívül pontos célzást tesz lehetővé azoknak, akik gyorsabb sensitivityvel vagy nagyon gyors mozdulatokkal játszanak''
Tehát nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy melyik kiknek való...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest