Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KBB

tag

válasz -FreaK- #651 üzenetére

* ''A padot azonban nem a szövet sűrűsége alapján osztották ketté hanem a felület súrlódása alapján,ha jól tudom''

Nem teljesen. Addig oké, hogy surlódás alapján osztották ketté, de a szöveg sűrűsége se ugyan olyan. Nézd meg a PH cikkjében a képet mekkora lyukak vannak a Controll szövetében.

* ''... ugyanis a low senses embereknek is kellhet a minnél kisebb tapadás mivel ők nagyobb távolságot húznak a padon és ugye gyorsabban.''

Igen, pontosan. Low sens-es nagyot ránt az egeren, minél kisebb az ellenállás annál könnyebb.

Azt, hogy a mantis veri a Qpad-ot csúszásban nem mondanám. Nekem volt Qpad-om és fájó szívvel váltam meg tőle. Meg kell mondjam, hogy számomra jobb az a felület... csakhát persze az egérnek nem volt jó, mert low sens-el darabosan követte le a mozdulatot. Többen itt esküdöznek hogy náluk jó, hát egészségükre :)
    A Qpad + CH + skatez oda-vissza verte a mantis-t csúszásban. És itt a Speed-re gondolok. Ha CH-ra Skatez-t raksz és Mantis van alatta semmit nem ér, talán még rosszabb is, viszont a Qpad-al sokat dobott rajta, mert azon is eleve ilyan teflonos bevonat van a szövetén.

No igen, szóval high sens-esnek meg francér ekkora pad... ezt énse értem. Viszont nekem a Speed dobozán ez áll:
    ''...
    2. Speed surface for low sensitivity gamers
    ...''

A honlapon is, meg mindenhol az ellenkezőjét hirdetik, szóval... azér mondom mindenkinek aki Mantis-t akar venni, hogy azt vegye amelyik jobban tetszik neki, próbálja ki, mer nagyon megkavarták a dolgokat és nem igaz, hogy egyik csak low másik meg csak high sens-es.

A PH cikkben is ezt írták róla: ''Rendkívül pontos célzást tesz lehetővé azoknak, akik gyorsabb sensitivityvel vagy nagyon gyors mozdulatokkal játszanak''

Tehát nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy melyik kiknek való...

Új hozzászólás Aktív témák