- Melyik tápegységet vegyem?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Szerintem nagyon fontos, hogy az emberek szabadsagjogait ne korlatozzuk. Ez a legfontosabb. Ennek a jelenlegi szabadsagnak az elereseert oseink az eletuket aldoztak. Szerintem ennek megvedese a tarsadalom legfontosabb feladata.
A peldadhoz visszaterve en kotelezove tennem, hogy a halalvasut bejaratanal legyen egyertelmu tajekoztatas az eddigi halalesetek szamarol, a halal valoszinusegerol. Aki ugyis felul ra, az az o baja.
Hiszen ezen az alapon mar reg be kellett volna tiltani a cigit, az alkoholt, az olajos/zsiros eteleket, a kozlekedesi eszkozoket, stb, stb, hiszen ezek mind-mind sok-sok halalesetet okoznak naponta vilagszerte. De a tarsadalom nyomasanak hatasara a donteshozok meg mindig nem tiltottak be oket. Azert mert a tarsadalom hal` Istennek fontosabbnak iteli a szabadsagot az esztelen tiltsunk be mindent hozzaallas helyett.
Termeszetes, hogy felelemmel tolti el a szemlelot a generativ AI. Hiszen mindentol felunk, ami uj, ez az emberi termeszet resze. Viszont a helyes hozzaallas szerintem az idezett
"nem lehet semmit betiltani vagy korlátozni meggondolatlanul, mert azt nem vezet sehová".
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged