-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortitude444
csendes újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Raspberry pi-t, jelenlegi célom vele az, hogy torrentezni tudjak vele kb. 0-24..
Annyi lenne a kérdésem, hogy érdemes-e VPN-t használni, (külföldi tutorialok mindig ajánlják, hogy érdemes, de nemtudom megéri-e, hogyha csak ncore-t használnék.)
illetve van-e valami jó tutorialotok, ami alapján könnyen,egyszerűen összelehetne ezt hozni?
(Még kezdő vagyok linuxal, eddig csak windows-t használtam, viszont nagyon tetszik a linux)Külföldi oldalak Deluge-t, ill. Transmission-t ajánlanak, jelenleg a Deluge-t akarom kipróbálni.
Inkább SSD-t vegyek a fájlok tárolásához, vagy HDD-t?
Raspberry pi model B+ van itthon, Raspbian OS van telepítve.
Válaszotokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest