- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szepi70
csendes tag
válasz
sanchomuzax #4988 üzenetére
haaat kihivas
egyebkent az rpivel csak egy csatornaba probalom terelni az 'input' streameket : tobb hdd , mindigtv, upc , stb+ igen, a fizetosek is elerhetok
-
szepi70
csendes tag
válasz
wassermann #4986 üzenetére
kosz, jol ertem az USB hub lehet a bunos ?
bér elvileg az is támogatott :
Hama 7-way USB 2.0 Hub (identified as two "05e3:0608 Genesys Logic, Inc. USB-2.0 4-Port HUB" but Pi boots OK only with 1.2A power, not with 1A..) -
szepi70
csendes tag
Sziasztok
egy alcor duo dvb-t2 stickbe (af9015) probalok eletet lehelni. XP alol a hozzaadott driverrel es antennaval jon az adas, de a mi a lenyegesebb egy rpi+openelec3.0.2+tvheadend alol viszont nem megy.A kep szetesik, folyamatosan continuity counter error-ral szorja tele a TVH logjat es nem tudom egyaltalan a kutyu alkalmas-e rpihoz vagy sem
Amit ehhez a temahoz talaltam,
1. lehet, hogy a stick es az rpi usb transfer modja nem kompatibilis ? bulk vs isochronous tranfer mode????
2. a hivatkozott postban szereplo beallítast hol/hogyan tudom megtenni ?
3. E szerint http://elinux.org/RPi_VerifiedPeripherals az af9015 supportalt,de akkor mi lehet a gond?
Help pls , a dvb-t temaban nem vagyok jaratos.Az is lehet egy valasz, hogy mas tipust kell beszerezni , de nem tudom eldonteni
kosz Szepi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest