-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
válasz
Véreshurka #38343 üzenetére
Nekem teljesen mind1, hogy mi az, milyen márka stb...
Ezt szeretném elérni:
Bekapcsolom, az utolsó online rádió adás elkezdene szólni, majd a távirányítóval váltogatom a már betanított csatornákat mint egy alap tv-n. Ez az elképzelés.
A lehető legolcsóbban, legegyszerűbben.
-
Predator2
addikt
Hmmm... nem tudom elképzelni, hogy ez hogyan működne a mindennapokban.
Kijelző nélkül hogy tudnám kiválasztani a rádiókat? Először még oké, hogy beállítom egy telefonnal, de szeretném ha utána erre nem lenne szükség.Bekapcsolom, az utolsó online rádió adás elkezdene szólni, majd a távirányítóval váltogatom a már betanított csatornákat mint egy alap tv-n. Ez az elképzelés.
Én lennék a kísérleti nyúl, de ez az elképzelés anyum "terve" alapján született meg.
Neki viszont fontos, hogy egy végtelenül egyszerű ketyere legyen. -
Predator2
addikt
Helló
Szeretnék egy olyan kütyüt vásárolni/építeni amivel online rádiókat wifin keresztül tudnék hallgatni. Ne legyen beépített akkumulátoros, és hangszórója se legyen, mert egy régebbi hifitoronyra lenne rákötve. Amit szeretnék, hogy akár önállóan is (telefon nélkül) működjön.
Nem gond ha telefonnal kell megtanítani, vagy pár beállítást megcsinálni, de ha ezek megvannak utána működjön önállóan. Egy alap távirányítót szeretnék hozzá, ha ez nem dobná meg nagyon az árat.Mit kell ehhez megvennem? Kb mennyi lenne árban? Nem vagyok programozó, valami egyszerűbb megoldás kellene, amit átlagos földi halandó is megtud csinálni.
THX
-
Predator2
addikt
Helló
Tudnátok nekem olyan "kötelező" olvasmányt linkelni (magyar nyelven) amiből megtudhatnám mire is használhatnám eme remek kis ketyerét? Miket érdemes megvásárolni hozzá stb...
Ha jól tudom média lejátszót (is) lehet belőle építeni. Kíváncsi lennék mit, hogyan.THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 3
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest