- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Lehetne, de ez esetben nem lenne egy monitoron visszaszámláló és a kamerákon a késleltetés 2 vagy 10 sec szokott lenni, előbbi rövid, utóbbi hosszú. Meg az ilyen gombot szívesebben nyomkodják és pózolnak előtte. Másra is tudnák majd használni. Hogy miért pi azt nemtom, ehhez értenek, én csak amatőr fotózom ezért hozzám fordultak, bár ennek nem sok köze van hozzá, de azért gondoltam itt megkérdem. Sehol nem találok beszerzést ehhez.
-
MrChris
nagyúr
válasz
petya220 #22357 üzenetére
Nem értek hozzá. A pi egy fényképezőgépet és vakut süt el, képernyőn meg visszaszámol elsütés előtt, de most normál billentyűzetet kell erre használni. Helyette kéne egy szép nagy strapabíró gomb, amit egy esküvőn bárki meg bír nyomni, úgy láttam külhonban van ilyen smart usb button ami pi-vel használható.
-
MrChris
nagyúr
Sziasztok! Egy barátomnak kellene egy USB gomb valami ilyesmi, aminek a jelét tudná venni, másmilyen is lehet, a lényeg, hogy nagy legyen és rá lehessen püfölni. Én nem vagyok egyáltalán otthon a témában. Itthon van ilyen? Hol lehet kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Nők, nőügyek (18+)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 Super , 32GB DDR4 , 512GB NVME
- Komplett 1151-es PC + ASUS 22" VS229H IPS monitor
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó Gamer PC 14900K/192GB/5TB SSD
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest