-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
orbitalion #9394 üzenetére
Szerk: Na tessék, làtod mindenre létezik megoldàs! Sok sikert a BPi-n való molyolàshoz!
Többféle megoldàs van az ambilight-ra, raspbmc-n ott a boblight, de openelec alatt is megy a lightberry vagy pl. a hyperion. Én hyperionhoz ITT talaltam minden infot ami nekem kellett az installàlàshoz, ami nem volt egy bonyolult dolog. Nézd àt az oldalt, hàtha talàlsz valamit ami neked kell..
tvamos: melyik rendszert probàltad?! Openelec tapasztalataim szerint sokkal gyorsabb mint az rbmc, pedig nekem nem is pendrive-ra, hanem csak egy class10-es microSD-re van feltéve. Fagyni nekem még nem fagyott le, àramszünetet is birja. Közvetlen meghajtórol biztosan gyorsabb kicsit a lejàtszàs inditàsa x86 rendszeren mint ezen. Nàlam mivel hàlozatrol kell elérni a mycloudon lévö tartalmat igy az asztali PC-men sem indul el gyorsabban a lejàtszàs mint ezen, kb 2-3mp és indul a film, ez nekem böven belefér..
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- Gamer pc
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest