-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Proci85 #5349 üzenetére
Basszus, a reggeli trónoláson pont ezen gondolkodtam.
Elektronikailag meg tudom csinálni, azt hiszem ezek a favágó képek vannak így megcsinálva...zöld gomb, piros gomb...fejben van.
Másik alap kérdés, hogy ez a firmware ez most hol van? rendszer függő? teszem azt, raspian alatt felfrissítem, akkor ha átteszem a raspbmc memóriakártyát, akkor azon a régi firmware lesz vagy az új?
Ha rendszer függő, akkor raspbmc alatt,hogy lehet kimenni terminálba vagy hogy lehet ezt megcsinálni?
Plusz: Megvettem a kodekeket, beadtam grafikus felület alatt, kért egy restartot. Honnan tudom, meg,hogy mennek-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest