- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Nos, kitermeltem az előző DC-DC modult és beépítettem a helyére a másikat, amit előzőleg 5.08V-ra lőttem be. A nagy kapacitású Elkót végül nem építettem be (az eredeti 220uF helyére)...összeszerelve, csatlakoztatott SSD-vel nagy lendülettel bekapcsoltam és vártam a csodát! Megmértem a tüskesoron a 3.3V-ot, ami rendben is volt. Viszont az 5V helyett ismét csak 4.5V-ot mértem, de ezt már vártam is, ugyanis boot közben ott volt a villámjel.
" Lehet elég lenne a tápkábelt kicserélni. "
Ez már nem csak lehet, hanem biztos! Csak azért választottam ezt, mert a csatlakozásai megfeleltek és a hossza is pont jó volt! Nem oxidos, mert nem túl régen csomagoltam ki egy légmentesen leforrasztott, bliszteres csomagolásból...egy másik kütyü töltésére volt odacsomagolva!
Most azon agyalok, hogy lehetséges-e a tüskesorra közvetlenül csatlakoztatni a betápot? Ebben az esetben sokkal nagyobb keresztmetszetű vezetékkel kapná meg a szükséges feszültséget! Lehet ilyennel trükközni vagy nem ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Androidos fejegységek
- Tőzsde és gazdaság
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest