- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tuning kezdőknek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
T-master #45083 üzenetére
Szia!
Azt még nem. Egy d-link covr 1102 eszköz van itthon, a saját wifi jelszavát használom, amivel eddig nem volt gond. Nincs benne egyébként speckó karakter. Viszont az az érdekes, hogy a nappalis médialejátszó is meghülyült tegnap. Nem lehet semmit nézni rajta, mert egyfolytában előtöltést ír. Tök mindegy, hogy sd vagy hd anyag, tegnap óta ez van. Este rádugtam kábelre - igaz a wifit nem kapcsoltam ki - de akkor is ez volt. Szóval még ezt megpróbálom, meg a málnának is valahogy viszek oda lant, aztán hátha.
De eddig jól ment a wifi, nem értem mi a baj.
Olvastam azt is, hogy a titkosítás legyen csak wpa, ne wpa2, ehhez viszont a covr-t át kellett rakni bridge módból normálba, az meg gyári visszaállítással járt és azóta hülyült meg, szóval van itt most mindenféle gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL 1U rack sín PowerEdge R620
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest