-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt elég rosszul látod. Én például elsőként válaszoltam a kérdésre, érdemi választ kapott, jóindulatúlag tettem pár megjegyzést, annak ellenére, hogy felszökött a vér az agyamba mikor elolvastam a hirdetést. Az összes "kötözködés" pedig szintén jóindulatú "nem eszik olyan forrón a kását" típusú megjegyzés volt, amik a projekt lehetséges buktatóira mutattak rá.
Szívesen segítek, ingyen, a szabadidőmből, ahogy Te is, mert jól esik segíteni, de amikor valaki nem segítséget kér, hanem idejön, és kijelenti, hogy elvállalt egy munkát, amiért pénzt fog felvenni, abban a biztos tudatban, hogy majd valaki megcsinálja helyette a melót, és ehhez keres egy madarat, hát ne haragudj... Mégsem szóltam semmit egész addig, amíg be nem másolta neked újra a hirdetést, válasz helyett. Az én kérdésemre sem válaszolt.
Pedig nem egy munkahelyi projektben segítettem már (pl arduino topikban pont most nemrég) olyanoknak, akik nekiláttak maguk megcsinálni valamit, de elakadtak és segítséget kértek. Tehát még csak nem is az irigység motivál... -
sztanozs
veterán
Ne haragudj, de ingyen (jófejségből, vagy mert csak érdekel a dolog) én pl egy csomó dolgot megcsinálok, de ez egy komplex feladat, pénzért.
A hozzászólások egy része is inkább a buktatókon és a problémán lamentál, nem egyszerűen a kérdezőt oltja. Szvsz ezekből is bőven lehet tanulni.
Nekem egyébként úgy tűnik, hogy kérdező sem látja át a feladatot, csak úgy belecsöppent, mint kezdő tolvaj a besurranásba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Autós topik
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Napelem
- Tudományos Pandémia Klub
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest