- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASRock lapok általában
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laszlo733
aktív tag
Még csak egy hete van meg a PI4, de meg tudom erősíteni amit mondasz. Nincs nagy különbség a disztrók között. Mondjuk pc- n is Manjaro KDE és Arch Kde -t használok, mert ezek jönnek be leginkább
. Nincs egyenlőre konkrét tervem vele, csak hobbi célra vettem. Tervben van egy 4K -s monitor és kváncsi vagyok, hogy azzal hogy muzsikál. A pc -s Arch telepítését már leegyszerűsítettem magamnak Msdos és Uefi telepítésre, gondoltam ezt is megoldom, de úgy látom, hogy ez még nagyon gyerekcipőben van Pi4 esetén és a tudásom is kevés hozzá.Az aplay - l parancs ezt a kimenetet adta, ha jól írtam be: aplay: device_list:272: no soundcards found...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest