- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Videós, mozgóképes topik
- OLED monitor topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
válasz
kovbandi82 #28437 üzenetére
Én ezt követve raktam át az sd-ről a winyóra: [link]
A winyó uuid résznél kicsit változott már, de úgy emlékszem a hibaüzenetből rá lehet jönni, hogy mit kell másképp.
Így hirtelen nem éreztem változást, amire használva van, az ugyanolyan gyors/lassú (nézőpont kérdése
)
Fut rajta domoticz ház okosító app, influxdb adatbázis progi, grafana (grafikus webes megjelenítő), kodi, transmission. Eddig bír mindent, és nem aggódok az sd kártya miatt. Mehetne az új raspian csak winyóról is, de nekem nem bootolt be, pendriveról ment, tehát működik az usb boot lehetőség, de 3 külső winyó közül egyikkel se sikerült, írják is hogy winyó függő, nem garantálják hogy minddel megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Crohn betegség
- GTA V
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged