- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Asztrofotózás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
válasz
MaCS_70 #25202 üzenetére
Szerintem sem kell külső táp a vinyónak... Én egy S7E gyorstöltőjével (talán 2,1A) használom a Pi-t, rákötött 1 TB Samsung USB3-as vinyóval. Megy rajta torrent (deluge) meg OSMC. Néha csinál olyat (kb 2 hetente), hogy sorozat közben, amit SMB-ből kap, újraindul... Nem találtam még megoldást rá, de nem hiszem, hogy a táp lenne gyenge, mert amúgy nem jelez semmit a Pi... Egyszer csak elszomorodik, újraindul és megy utána tovább... Ezt mondjuk nem tudom miért van...
-
Luskan
tag
válasz
MaCS_70 #25202 üzenetére
Aktív HUB-ot nem ajánlom, mert gyenge. Én is azzal használom a külső merevlemezem, de megbántam.
Elsőnek egy mobil racket és 2,5"-os HDD-t kötöttem rá, de nem bírta ellátni elég árammal az usb3-as hub és emiatt időről időre megsérült a fájlrendszer. Most egy usb2-es külső merevlemez van rajta (ennek csak 500mA kell), de így meg már egyszerűbb lenne saját táppal.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- JBL Xtreme 4 akciós áron eladó!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest