Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz izisz #2279 üzenetére

A led úgy volt, ahogy írod. SD kártyát egyébként telón keresztül elvileg nem tudod megcsinálni, mert nem úgy kezeli a gép, mintha beraknád egy olvasóba. Te esetedben a boot része nem sikerült, csak az adat.

Nekem el kellett mennem egy barátomhoz, mert az én kártyaolvasóm meg semmi SD kártyát nem kezel 2Gb méret felett (SD HC vagy milyen támogatás kellene bele). Haver megcsinálta az ő olvasójával, azzal egyből ment a PI.

Mondjuk nem egy szélvész, a Raspbian image-t nézve nincs flash, java, html5, értelmes médialejátszó sem alap kiépítésben, GUI-n nem tudsz billentyűzet kiosztást állítani, még nyelvet sem tudtam magyarra, már ha egyáltalán lehet valamerre.
    Valamint a leállítás gomb nem működik, a shutdown -h now paranccsal lehet csak leállítani vagy újraindítani (-r). Aztán kapásból megszívatott a TV-m is, mert gyárilag be volt kapcsolva a 16:9-es kép nyújtása, így elsőre nem jöttem rá, mit kell csinálni az overscan értékekkel, sehogy sem volt jó.
    Továbbá néha leáll menet közben az egerem, ki kell húzni, majd vissza kell dugni, akkor jó.

Viszont: HDD csatolás magától megy és gyors a boot.
    Aztán Java elvileg már lesz a következő kiadásban, valamint keresik a módját a Youtube-os videók HTML5-ön keresztüli megnézéséhez.

Új hozzászólás Aktív témák