Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Corsair tápok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung LCD és LED TV-k
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyika
tag
válasz
kk831228 #15711 üzenetére
őszintén szólva én ezt néztem ki;
http://hu.farnell.com/raspberry-pi/rpi2-modb-8gb-noobs/raspberry-pi-2-model-b-8gb-noobs/dp/2461031?ost=2461031&selectedCategoryId=ez is csomag;
Raspberry Pi 2 Model B,
8GB Class 10 Micro SD Card with NOOBS pre-loaded,
Micro SD Card to SD Card Adapterebből a lényeg számomra a class10-es SD kari, amin bőven el fog férni a rendszer
mi más kell még ehhez?
- HDMI kábel, biztos van otthon mindenkinek egy a fiókban
- táp? biztos van egy okostelefon töltőkábeled, azzal össze tudod kötni a TV-vel, vagy a telótöltőt a Raspi-val és már kész isnem kell más
még talán annyit érdemes hozzátenni, hogy a farnell házhozszállítása ahogy olvasom 1-2 napon belül kopogtat nálad a kütyüvel, +1400 HUF, UPS használatával
szerintem megéri a többi drága magyar bolthoz képest....
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Tiny /i5-8500T/8GB/SSD 256 GB - számla, gar,- használt
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Dell OptiPlex 3070 SFF i3-9100/8GB/256SSD/ számla, garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest