- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
OddMan #14067 üzenetére
Igen, a pár héttel ezelőtti működött Win7-en is. A háttérben a dism -et hívja meg az is, mert abból jött egy hibaüzenet, amit csak a logból tudtam visszanézni, mert olyan gyorsan bezárta. Aztán rákerestem és többek közt azt az írás találtam.
Egyébként elég gyászos. Ssh és webes felületen keresztül is sikerült rendszerösszeomlást okoznom azzal, hogy kiadtam pár parancsot, vagy kattintgattam a felületen. Meg a hivatalos oldal szerint az usb-vel is vannak problémáik.
A broadcom wifi valószínűleg azért működik, mert a tabletekben is tipikusan az van, így ahhoz volt már driverük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Gaming PC eladó-i7-9700K / GTX 1600 Super / 16GB RAM / 1TB SSD
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- Intel PC + monitor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest