Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
amargo
addikt
nem értek a témához, de hasonló gondom volt és a tapasztalataim:
hogy gyorsan kerezsd meg a hibát, mert a
Szomszédomnak hasonló gondja volt, Azóta elszált az alaplap és vitte amit ért.. inkább az alaplap táján néznék körül.. (hány hónapos..? )
esetleg a BIOSban nem az van beállítva, hogy 50c nál indítsa újra a gépet? (szervizes, tesó, anyu-apu megakart viccelni :)) )
vészmadár sem akarok lenni, probáld meg azokat amiket eddig írtak.. és ha nem azok akkor alaplapi gond lehet.
ismétlem nem vagyok jártas a témában.. csak tapasztalokat írtam le.
Remélem hamar megoldódik a gondod :)
amargo -
PeliScan
addikt
Bőven elképzelhető, h hibás a memória (durvább esetben a proci, vagy a lap) csinálj mindenképp egy félóra memtest86ot és és egy óra prime95 ha ezekl efutnak passz, marad az érintkezés, ha nem, egyértelmű. :) soxerencsét a hibavaászathoz!
(nekem a vadi új 400as moduljaim csa 3xi cserére voltak jó, összesen 7 modulból volt 2 hibátlan, szóval figyelj oda!) -
Dr_Watson
tag
Sziasztok,
Bocsánat előre is de nincs időm 10000 topicot végig olvasni. A szakértő véleményetekre lennék kiváncsi.
AMD platformon eddig még nincs túl nagy tapasztalatom. Múlt héten vettem egy Gigabyte alaplapot bele egy 2.5-s barton procit és 2*256 400-as DDR memóriát. A memóriákat dual ddr konfigban működtetem. Minden alapfeszen és alap órajelen van. A jelenség az, hogy teljesen random időközönként van, hogy 24-30 óra után, de van, hogy 1-2 óránként újraindul a gép. A hőmérséklet nem lehet a probléma, ~ 50-os a proci ezt mondja a Windows alatt működő utility és a BIOS is.
A gépben az alábbi eszközök vannak a fentieken kívül:
GEForce2 MX 400
2 db Quantum diszk
1 db DVD olvasó
TV Tuner
2 db hálókártya
1 db SB Live hangkártya
Alaplapi hangkártya letiltva, alaplapi LAN letíltva. Gigabyte chipset utility telepítve. Szóval szerintem minden rendben van driver és hw fronton.
Két rövid kérdésem lenne:
1, Mit gondoltok a 300-as DTK táp lehet esetleg a kevés?
2, Ha nem táp, akkor vajon mi lehet? (érintkezések, testelések stb kizárnám, szépen van összerakva a gép egy bazi nagy házban, ahol nincs bezsúfolva minden).
Előre is köszönöm segítő válaszotokat.
Aktív témák
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- Robogó, kismotor
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer : RTX 3080 10GB / 16GB DDR4 / Intel i5 12400 / 1TB NVME SSD /
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Seasonic SS-500HT 500W teljesítményű, 80+ minősítésű tápegység
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest