Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Logitech szerviz
- Milyen alaplapot vegyek?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- 3D nyomtatás
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GG888
senior tag
Sziasztok,
bootolható ramdisk gyártásával próbálkozott már itt valaki?
Ez is éppen futó projektjeim között lenne.Jelenlegi felállás:
16GB 1600-as DDR3
2tb hdd
win7A problémám az lenne, hogy az eddigi egyetlen módszer amit találtam erre vonatkozóan (grub4dos-sal megvalósítandó), az úgy kezdődik, hogy a win7 által létrehozott 100mb-s rendszer számára fenntartott helyet egy ntfs mappába kell csatolni.
Nekem viszont nincs ilyenem, mert anno ghostolásnál rengeteg problémám volt belőle, így telepítést megelőzően a 2tb vinyót hiren's boot 10-essel particionáltam kedvemre, hogy ne maradjon hely ennek a fölös 100megának.Ha valaki tudja, hogy az ott lévő fájlok így hova íródnak be, vagy más módon lehet-e csinálni bootolható ramdisket, akkor megköszönném, ha megosztaná velem.
Programokhoz az amd ramdrive-ját használom (4gb), ha gondoljátok mérek vele egyet, nem tudom van-e róla eredményetek már

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest