Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
láttam már emiatt megfeküdni gépet, lassabb volt, mint egy hdd-s gép (igaz itt eeeeeeeeepc-ről volt szó, 4gb ssd-vel, winxp-vel (igen, eleve baromság volt így legyártani)

de ennél a gépnél nincs is semmi szükség átpakolni semmit sehova.Én akartam anno a chrome cache-t, meg az egész chrome-ot átpakolni ramdrive-ba, amit minden kikapcsolás után leszinkronizálna az eredeti helyére, valamit bekapcsoláskor létrehozná a ramdrive-ot, s kimásolná a chrome fileokat a ramba. Sajnos ez a műveled hdd-nél nagyon megnyújtotta volna mind a bekapcsolás, mind a kikapcsolást. bár legtöbbször hibernálok meg altatom a laptopot, bírja így is

-
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest