Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Lapajbacsi
üzenetére
Nem tudom, én is kipróbáltam pár napja a firefox disk cachet ramdiskre tenni, semmilyen különbséget nem láttam sebességben csak pár hiba jött elő (a rendszer többször is lemezkonzisztenciát akart ellenőrizni rajta win boot közben). Szóval én már kikapcsoltam a ramdisket és visszatettem a cachet a vinyóra.
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Bocs lejárt a szerkesztési időm, de ha már a linuxokat is megemlítetted, keress rá googleben hogy more than 4gb ram linux 32 bit aztán ott is lesz meglepi, pl Use more than 4GB of memory with Ubuntu Linux 32-Bit
-
Visormail
addikt
Akkor nézd meg, hogy a magasabb árú windowsoknál mennyi az annyi.
Physical Memory Limits: Windows Server 2003
Physical Memory Limits: Windows Server 2008 minden Enterprise ill Datacenter edition Windows Servernél a "Limit on X86" sem 4GB, ugyanis a Physical Address Extension lehetővé teszi több memória kihasználását is. Tehát valahogy úgy ahogy Lapajbacsi sejti, mesterségesen van letiltva. -
Visormail
addikt
válasz
Limonade Joe
üzenetére
Szerintem pl valamilyen portable webböngészőt érdemes ramdiskre tenni
Tehát kompletten, disk cachet is bekapcsolva hogy az is a ramdisken legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest