- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
Lapajbacsi
üzenetére
Nyilvány 1-2 tabnál is gyorsít valamennyit. 0,0001 sec-et
Amivel sokra nem mész, így felesleges ilyen esetben használni."bár sztem szinte minden esetben némi ésszerűség, optimalizálás, gondosság, elejét vehetné az ilyen kupinak.."
Nálam az 30+ tab az optimalizáció. Mivel a netem sebessége alacsony, ezért ha újra megkéne nyitnom egy dokumenteció egy részét akkor arra (relative) jelentős idő remenne. Viszont sok tabnál már akadoznak a böngészők. (Mert a gépem sem egy mai darab.)"Csak azért mezei júzerként ne tegyem már ramdiskre a böngésző kesst, mert majd ha netán néha extrém sok tabom lesz nyitva akkor majd jól jön... nem?"
Senki sem mondta, hogy tedd ramdiskbe a cache. Mint mondtam 0,0001 sec különbség miatt felesleges. Viszont, ha a netezési szokásod egy idő múlva olyanná válik, hogy gyorsithat rajta, akkor érdemes megfontolni. Vagy a fentebb ismertetett SSD miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Le Mans Ultimate
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amivel sokra nem mész, így felesleges ilyen esetben használni.