- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
válasz
NandorHUN #5901 üzenetére
Én is 4K textúra pakkal játszom.Mindig is evvel játszottam.Attól hogy élesebb néhány textúra nem hiszem nehezebben veszed észre ellenfeleket.Mindjárt futtatok neked egy Benchet High és Ulta textúrával ,én úgy tudom 4k Textúrap pakk 6gb Vram-ot igényel, és vagy 60+ gigát a merevlemezen,cserébe FPS-t nem veszi le.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
NandorHUN #5901 üzenetére
Nem is látni kell a különbséget, hanem érezni. Játssz egy hónapig 120+ fpssel, aztán próbáld ki csak 60+szal. Nekem is 60 Hz-es monitorom van, mégis ég és föld a különbség még egy ilyen monitorral is 60 és 120 fps között. Sőt, 80 és 100 között is érezni a különbséget.
Az emberek nagyon nagy része sajnos csak addig jut el, hogy ha 60 Hz-es a monitor, akkor elég a 60 fps, többet úgysem képes megjeleníteni. Pedig nem, nagyon nem. Nagyon nem mindegy, hogy másodpercenként 60 vagy 80, 100, 120, stb. képkockányi mozgást "fogad" tőled az egér. Ráadásul az sem garantált, hogy a monitor másodpercenkénti 60 Hz-ével egy időben, tehát fix 16,66 ms-onként küldi ki a képet a videokártya, vagyis a magasabb fpssel az input lagot is csökkented.De ez csak az én meglátásom, úgy játszol, ahogy akarsz. Ha neked elég a 60+, akkor játssz úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- Cyberpunk 2077
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest