Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BSOD
senior tag
Úgy néz ki mégis maradt a hibrid rendszer!!!
Az utolsó post-om óta nem volt semmilyen gondom, betonstabil a gép minden szempontból (bár az ilyet nem illik elkiabálni).
Annyit módosítottam a felálláson, hogy a dvd-t átdugtam egy másik sata portra. Talán ez okozta a problémát (az alaplap leírása erre nem tett semmilyen utalást).
-
Dimitrov
csendes tag
Mitismondjak...ezen sajna nem csodálkozok, hogy nem szerette az egy vinyon a stripe-ot és a mirrort. Sajnos most én is egy intel raiddel tolom mert elcseréltem az a8r-emet egy p5b-re mert ott fontosabb volt a raid, de amint lehet megprobálok hardveres raidhez jutni, mert ez totál instabil...
Eddig egyedül az ULi m1575ös délihid (m5288as raidvezérlö) ami tud egy hardveres raidhez hasonlo szolgáltatást bios szinten<meg a silicon image 3132, de az ritka ahogy néztem>, ezt onnan tudom h beszéltem sok emberrel akik probálkoztak softraidekkel és nekik sem jött össze igazánIsmerösömnek pont egy ügyfélnél állt meg élesben adattal teli mirror és 2nap alatt jöttek rá h milyen modon indithato el..azota lemondott az ügyfél a raidröl
Az egészben az a dühitö h azért lett véve a 2 vinyo meg a p5b-s gép is h nagyobb legyen az adatbiztosnág, de ezt vhogy nem érzékeltük a tesztelés során<simán el tudtam ugy vágni a gépet h ne tudjuk visszaállitani az intelraiddel a dolgokat>, tehát a kiadott pénz majdhogynem fölösleges volt...de szerencsére az uli kihuzott a bajbol
[Szerkesztve] -
BSOD
senior tag
''Megoldottam''... lementettem mindent (ghost), újraépítettem és visszatettem. Most működik rendesen.
A dokumentációban olvastam, hogy van egy hibrid megoldásra lehetőség. A 2 lemezből álló tömböt fel lehet bios-ban ''particionálni'' több részre és van rá mód, hogy egy tömbön belül raid1 és raid0 is lehet. Ez számomra nagyon jó megoldás lenne, mert a kritikus anyagok biztonságban lehetnének, ill. lenne egy gyors része is a tömbnek.
Meg tudja valaki az ich9r ezen funkiójának létezését erősíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 500 GB-os 500GB 750 GB-os 750GB Western Digital Saegate Toshiba Samsung SATA HDD barátságos áron
- 320GB 250GB 200GB 160GB 80GB SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST Samsung SATA HDD
- 320GB 250GB 160GB 120GB 80GB Western Digital Samsung Saegate SATA HDD-k barátságos áron
- 500GB 500 GB-os SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST SATA HDD és SSHD új és használt
- 10db 500GB 2,5" HDD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest