Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oliverda
üzenetére
A Windows 7 által kreált RAID 1 mennyire megbízható?
Kb amennyire a windows 7. Ha rendesen fel van rakva és nincs bugod driver amitől lefagyna akkor rendesen működikHa egy ilyen kötetből csak úgy kikapom az egyik meghajtót, akkor mi történik?
A régi gép sikítani, fog hogy eltűnt a winyo nincs mire sync-elnie, de menni fog
De már a RAID 1 megkreálásakor lesz a windows indító menüjében egy Secondary bejegyzés. Bármelyiket indítod működni fog.Simán tudom olvasni az adatokat egy másik gépben?
Igen mivel szoftveres raid. NTFS fájlrendszerű marad mindkét merevlemez -
brd
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Semmi nem történik, működik tovább az OS, én semmilyen problémát nem találtam még a működése közben. Az egyetlen hátránya, hogy az esetleges lefagyás, vagy probléma utáni rebuild/check nem állítható, automatikusan megtörténik (sokszor jobb lenne, ha időzíteni lehetne, vagy leállítani; tudtommal egyiket sem lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest