Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagaddt
aktív tag
válasz
HUfantom
üzenetére
Mivel a lényeg nem a gyorsaság hanem az adatbiztonság volna. Inkább azt kérdezném, hogyan kell megvalósítani? Ezzel azt akartad mondani, hogy ha RAID-et szeretnék használjak RAID vezérlőt? Gondolom működik különben az MSI nem írhatná rá a lapra, a spec. között.
"Jelenleg a processzorba van beépítve a vezérlő chip leánykori nevén North Bridge. Ez a chip kezeli a CPU+VGA+Memória kombót. Ehhez az évek során hozzájött a NVME slot de csak a VGA melletti slot. Amíg ezen belül vagy addig minden maxon megy.
Kitaláltad, hogy milyen jó, hogy a déli hídon lévő NVME slotba is raksz egyet és majd szépen szinkronban fog működni. Ez a déli híd kezeli mindent amit nem említettem fent."Tisztában vagyok vele de, hogy jön ez ide és mi köze ahhoz, hogy használhatom e őket raidtömbben.
A vido jó amit küldtél pont azt mutatja mennyire mind1 hogy gyorsabb vagy lassabb ssd-t használ az átlagfelhasználó.
"Nem véletlen 100.000+ egy Enterprise RAID kártya.
Annak saját CPU, saját slot, saját memória, saját akkumulátora van, ami 1 hétig megtartja az adatokat áramszünet esetén ha kell. Így engedélyezni lehet az írási gyorsítótárakat ami megdobja a RAID teljesítményét."Ez tutira így van, de nekem ilyen extra funkciók nem kellenek csak hogy mirorban legyen a kettő! Ha rá van írva akkor gondolom meg is valósítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest