Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Autóhifi
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
depmod
aktív tag
Egyet kell, hogy értsek.
A grafika nagyon felemásra sikeredett. A központi elemek, figurák, satöbbi, azok nagyon szépek, relatíve élethűek és a mozgások nagyon változatosak, jól koordináltak. De a háttér és nem annyira fontos elemek textúrái förtelmesek. SZó szerint. Ennél még a Doom3 is szebb volt, komolyan mondom. A közös gárdát a 2 játék között a hülye nem vesi észre, ez rendjén is van, de úgy gondolom, hogy 2011-ben egy Crysis után ez a játék grafikailag erősen kétséges. A drivermizériához nem szólok, kivesézték mát, a ptch feltelepítése után a játék nálam majd tökéletesen fut maxon, nagyon ritkán befagy egy 3-4mp-re és folytatja. Ennyit elviselek, főleg ha rámrontanak a kretének

A játékmenet elég jó, habár ez a linearitás megőrjít. Az rendben, hogy a kocsival arra megyek, amerre akarok, de gyalog egy tetves korlátot nem tudok átugrani, sziklára felugrani, az elég kiábrándító. Mint a doom3-nál, megint csak.
Szvsz a játék amúgy jóra sikeredett (nem égett be úgy, mint a DNF), de nem is hozta azt akatarzist, amit elvártam tőle, mikor meghallottam az új fejlesztést és láttam az első képeket. Igaz, Carmack mondta, hogy majdnem konzolból portolták át a PC-s verziót, ezért bizonyos megoldások távol vannak a PC-s igényektől és lehetőségektől, de talán megérte volna egy Crysis2 verő játékot kihozni. Mondta azt is, hogy mekkora számítási kapacitást igényelnek a textúrák megkreálásai. Na, hát az eredmény grafikusan felemás lett, ez van. Sebaj, nem csalódtam, csak kicsivel többet vártam. Manapság ez már majdnem dícséret

Persze könnyen pofázok innen a karosszékből, úgyhogy UPPP a játéknak

Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB - Tokkal és fóliával
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Lenovo Thinkpad X220 12.5 HD Intel Core i5 2.5 8GB 250GB SSD + dokkoló
- iPhone 15 Plus 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 90%/p4757
- SilentiumPC Armis AR5X TG RGB (Igény esetén táppal, vízhűtővel)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest