Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• depmod

aktív tag

válasz persil #1103 üzenetére

Egyet kell, hogy értsek.

A grafika nagyon felemásra sikeredett. A központi elemek, figurák, satöbbi, azok nagyon szépek, relatíve élethűek és a mozgások nagyon változatosak, jól koordináltak. De a háttér és nem annyira fontos elemek textúrái förtelmesek. SZó szerint. Ennél még a Doom3 is szebb volt, komolyan mondom. A közös gárdát a 2 játék között a hülye nem vesi észre, ez rendjén is van, de úgy gondolom, hogy 2011-ben egy Crysis után ez a játék grafikailag erősen kétséges. A drivermizériához nem szólok, kivesézték mát, a ptch feltelepítése után a játék nálam majd tökéletesen fut maxon, nagyon ritkán befagy egy 3-4mp-re és folytatja. Ennyit elviselek, főleg ha rámrontanak a kretének :D

A játékmenet elég jó, habár ez a linearitás megőrjít. Az rendben, hogy a kocsival arra megyek, amerre akarok, de gyalog egy tetves korlátot nem tudok átugrani, sziklára felugrani, az elég kiábrándító. Mint a doom3-nál, megint csak.

Szvsz a játék amúgy jóra sikeredett (nem égett be úgy, mint a DNF), de nem is hozta azt akatarzist, amit elvártam tőle, mikor meghallottam az új fejlesztést és láttam az első képeket. Igaz, Carmack mondta, hogy majdnem konzolból portolták át a PC-s verziót, ezért bizonyos megoldások távol vannak a PC-s igényektől és lehetőségektől, de talán megérte volna egy Crysis2 verő játékot kihozni. Mondta azt is, hogy mekkora számítási kapacitást igényelnek a textúrák megkreálásai. Na, hát az eredmény grafikusan felemás lett, ez van. Sebaj, nem csalódtam, csak kicsivel többet vártam. Manapság ez már majdnem dícséret :DDD

Persze könnyen pofázok innen a karosszékből, úgyhogy UPPP a játéknak :R

Új hozzászólás Aktív témák