Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
Új hozzászólás Aktív témák
-
depmod
aktív tag
Egyet kell, hogy értsek.
A grafika nagyon felemásra sikeredett. A központi elemek, figurák, satöbbi, azok nagyon szépek, relatíve élethűek és a mozgások nagyon változatosak, jól koordináltak. De a háttér és nem annyira fontos elemek textúrái förtelmesek. SZó szerint. Ennél még a Doom3 is szebb volt, komolyan mondom. A közös gárdát a 2 játék között a hülye nem vesi észre, ez rendjén is van, de úgy gondolom, hogy 2011-ben egy Crysis után ez a játék grafikailag erősen kétséges. A drivermizériához nem szólok, kivesézték mát, a ptch feltelepítése után a játék nálam majd tökéletesen fut maxon, nagyon ritkán befagy egy 3-4mp-re és folytatja. Ennyit elviselek, főleg ha rámrontanak a kretének

A játékmenet elég jó, habár ez a linearitás megőrjít. Az rendben, hogy a kocsival arra megyek, amerre akarok, de gyalog egy tetves korlátot nem tudok átugrani, sziklára felugrani, az elég kiábrándító. Mint a doom3-nál, megint csak.
Szvsz a játék amúgy jóra sikeredett (nem égett be úgy, mint a DNF), de nem is hozta azt akatarzist, amit elvártam tőle, mikor meghallottam az új fejlesztést és láttam az első képeket. Igaz, Carmack mondta, hogy majdnem konzolból portolták át a PC-s verziót, ezért bizonyos megoldások távol vannak a PC-s igényektől és lehetőségektől, de talán megérte volna egy Crysis2 verő játékot kihozni. Mondta azt is, hogy mekkora számítási kapacitást igényelnek a textúrák megkreálásai. Na, hát az eredmény grafikusan felemás lett, ez van. Sebaj, nem csalódtam, csak kicsivel többet vártam. Manapság ez már majdnem dícséret

Persze könnyen pofázok innen a karosszékből, úgyhogy UPPP a játéknak

Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1255U T550 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Series X
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Byski Áramláskijelző.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest