Hirdetés
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati kábelek és szerelésük
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbokappa
senior tag
válasz
Baryka007
üzenetére
Hi
Nekem most kezdett el döglődni a kari,kb egy hónapja vettem használtan. Ez volt az utólsó,hogy valamit is használtam vettem a pc-be. Előtte egy hd 5970 volt,ami bő 10 napig szórakoztatott.
Nekem az aprón hírdetheti a csúcskártyáját 50-ért gari nélkül. Ha ez is behal kb 44-et bukok...
Az msi afterburner nem működött,már vagy 2x játszotta el velem,hogy nem pörgette a ventit,pedig 70 fok fölé nem engedtem,aztán szólt a gyerek,hogy szaggat a játék,nézem,tényleg nem megy a fan vezérlő.
Újra telepítettem,semmi,aztán vagy 5x újra indítottam,utána bettöltés közben csíkos,tyúklábmintás monitor fogadott,most pl működik,de asszem nemsokára vége. A borzasztó,hogy a kártya önműködő hűtése se működött játék alatt.
Szóval: használtat ebből soha többet,és asszem az amd-vel is szakítok,elég volt a szívás,megjegyzem az nvidia alatt soha nem volt gondom a játékokkal,ennél meg jópár nem működik... -
AtHoS
nagyúr
válasz
Baryka007
üzenetére
A képen látható v2.2 vagy esetleg már a v2.3 verzió van neked a tápból?
Ahogy nézem 1 db PCI-E csati van a tápon, így a 6970-hez a másikat mindenképpen az egyik 12V-os ágról kell átalakítóval megoldanod.
Sajnos arról nem találtam infót, hogy a PCI-E kábel hogyan van kötve (12V1 vagy 12V2)
Annyit próbálj meg, hogy a PCI-E átalakítót átrakod a másik 12V-os ágra, hátha így nem ugyanazt az ágat fogod terhelni, mint a gyári PCI-E csatival
-
opeter70
senior tag
válasz
Baryka007
üzenetére
Az könnyen lehet, hogy a tápegység okozza.
A kártya hűtése egyébként rendben van? Jók a hőmérsékletek terhelés alatt is?
Szóval ettől függetlenül a tápot ki kellene cserélned egy olyanra, amin nincs kétfelé bontva a 12V.
Ez a tápegység az egyik ágon kb 190W-ot, a másikon pedig kb 210W-ot tud leadni, ami mindenképpen kevés a kártyának, mert akár 250W-ot is felvehet terhelésen.
Nekem egy 500W-os FSP táp vidáman elvitte ugyanezt a kártyát, persze annak nem volt két külön ágra bonva a 12V-ja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest