Hirdetés
Aktív témák
-
khalox
őstag
Kipróbáltam ezt a Swap Manager nevű programot. (A próbaverziót). Megy is rendesen, működik- ám feltelepítettem egy másik gépre is, ott meg közli az első induláskor, amikor az OK gombra lehet kattintani a kötelező 4 mp várakozás után, hogy ilyenolyan.dll 'BAD NAMESPACE'.
Miért működik az egyik gépen, és miért nem a másikon? (Mindegyik Windows Xp Pro, ráadásul ugyanazzal a vinyóval ugyanabban a fiókban).
[Szerkesztve] -
valuka
csendes tag
mélek mentek
-
valuka
csendes tag
Van egy Swap manager nevű progi én azt használom. Egész tűrhető.
-
WN31RD
addikt
Nem számít, hogy eltérő számú vagy típusú partíciók vannak-e a vinyón. Az sem szükséges, hogy ugyanakkorák legyenek maguk a vinyók.
Ha tuti megoldás kell, akkor felejtsd el az IDE interfészen történő hot swapet (legalábbis speciális hardver nélkül), és kikapcsolt állapotban cseréld csak a vinyókat. Igazán fontos adatokat tartalmazó vinyónál soha eszembe nem jutna, hogy ilyesmit csináljak. Nemigen éri meg csak ezért beszerezni USB-s hot swap cuccokat, de ha gyakran van szükséged ilyesmire, akkor azok talán megoldást jelenthetnek. -
WN31RD
addikt
Ha Windows 2000 alatt csinálod (valószínűleg érvényes ez a Windows XP-re is), akkor a Device Manager-ben el lehet távolítani a vinyót, majd, miután beraktad a másikat, új hardvert kerestetni vele, és meg fogja találni. Arra kell nagyon vigyázni, hogy az eltávolítandó vinyón ne legyen nyitva semmilyen file vagy könyvtár (ehhez elég annyi, hogy pl. a Total Commanderben épp egy olyan könyvtárban állsz, ami azon a vinyón van, amit kivennél), mert akkor a betűjele beragad a Windowsba, annak ellenére, hogy a Device Manager sikeresen eltávolítja. Ezután minden további hivatkozás arra a meghajtóra hibára vezet, de már nem emlékszem rá, hogy az egész Windowst leblokkolja-e, vagy csak az érintett programot.
A hot swappel vigyázz azért, sokak szerint nem tesz jót a vinyóknak, ha nem hot swap kompatibilis rackekbe tologatják őket bekapcsolt állapotban ki-be. Csináltam ilyet régebben sokszor, és nem volt gond belőle, de hallani rémtörténeteket. -
Bobojsza
aktív tag
Tudom van ilyen, de az csak 10 cseret tud...
Nincs valakinek olyan ami rendesen hasznalható.
Ugyanis van most 8 vinyo es hetvegen szeretnek belole 4-5 csinalni a nagy redundanciat felszamolni... es szar mindig ujrainditani es soxor kifejezetten lehetetlen...
Elore is koszi
Aktív témák
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ingatlanos topic!
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Mini PC
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest