Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Megvettem egykor a játékot, most találtam meg Steamen. Hát ezzel rásegítés nélkül nem lehet játszani. Kikapcsoltam mindent, kivéve az automata váltót. Aztán nem lehet irányítani az autót. Na jó ezzel még nem lenne probléma, mert hozzá lehet szokni. Na de így minden kanyart ismerni kell az összes pályán.
Ráadásul 11 másik versenyzővel egy pályán lenni. Nem az a siker, ha beérek a top 3-ba, hanem hogy végigérek a pályán.
Szóval megy vissza az árkád, mert sosem érek rajta végig. -
fpeter07
veterán
-
fpeter07
veterán
Csináltam egy videót (ami meglehetősen gyenge
) az első győzelmemről
[link]
-
fpeter07
veterán
Beszámoló
Első versenyben az első kanyarban kicsúsztam. Restartot követően az első kör olyan 3 perc volt, a másosik kb másfél percel jobb.(az eléggé idegesített hogy mindig húz egyik oldalra a kocsi)
Mentem egy driftet, ellenfék 600.000-et csinál, én 58.000-et, Prostreet-ben is szarul ment a drift.
Online-on izomautót első kanyarban széttörtem
Összeségében az online jobban tetszik. -
fpeter07
veterán
töltöm a demot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest