- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
ezeket tudom Tomi, csak tudod, amikor a Commanderből (mindegy hogy Total, vagy Win, vagy WIndowsIntéző ) belépsz a társításba, ott vannak olyan programok 8exék), amiket a Windows ajánl fel......én ezt a listát szeretném pl. kitörölni....
ha nem érted miről bezsélek, mert nem tudom jól körül írni, teszek fel valahova ey képet.....aztán megmutatom.... -
J.J. András
őstag
válasz
J.J. András #34 üzenetére
#32-est nézzzétek meg !:)
-
J.J. András
őstag
felhozatal
-
J.J. András
őstag
a 32-es hozzászólásomre is adjatok megfejtést légyszi.....
-
J.J. András
őstag
azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet egy adott program TÁRSÍTÁS menüjéből társítandó programokat törölni.....,mert mit tom én véletlenül az ACDSee-t adtam meg egyszer a .mov fájlokhoz.......meg ugyebár benne van a System32 ....ezeket hogyan szedhetem ki onnét ? csak a WMplayer és MediaPlayer Classic legyen köztük.....
előre is kösz -
J.J. András
őstag
jah, köszi, VSZ is belinkelte, meg Marci is.....
Végkövetkeztetés: Bárkinek ha a QuickTime-val problémái vannak, az forduljon ezen Topichoz, és nézze meg a linkeket, amiket Marci, és VSZ adtak......nekem tutti nyerőek, és ne feledkezzünk meg Tomi_mod REGISTRY tisztításáról adott tippjéről (nekem így egyben bejöttek) - sőt a MediaPlayer Classic majdnem tud annyit kezelhetőségre (legalább is amiket egy sima hétköznapi felhasználás alatt használunk,mint egy WMplayer Mplayer2 és a QuickTime egyben....+egy kicsi BSplayer kicsengése is van szerintem......) -
-
J.J. András
őstag
de Tomi, szerinted ez megszűnteti az összes Registry bejegyzését a QT-nak ?
csak azért, mert ha Kereséssle beírod a REGEDITben, hogy QuickTime.....nekem talált valmai 112 bejegyzést F3-al tudod tovább léptetni.....
de ha ennyi a megoldás, akkor azonnal megcsinálom ezt..... -
J.J. András
őstag
erre van megoldás.... a QuickTime-os FALSHeket a Plugin Browserben be kell kapcsolnod, hogy nyissa meg az Internetes ablakban.....szóval ezt tuttira ott basztad el :)
de figyu, írtam, hogy csináltam egy RegCleanert is.....és újból feltettem a QT-t, de uyganaz a hiba.....már 3 napja szenvedek vele..... -
J.J. András
őstag
fel !, mert sürgős
-
J.J. András
őstag
sehol senki, nem azért mert türelmetlen vagyok, de már 3 teljes napom erre ment el....mi tévő legyek ??
-
J.J. András
őstag
helló Mindeki !:) buzi QuickTime :((
nagy problémám volna.....volt egy rendszerem, amire anno feltettem a v6.5-ös QickTime-ot....., de aztán (sok szopás után) rájöttem, hogy az AchiCAD legújabb verziója nem fog menni a v6.5-ös miatt.....csak amin a CDt adtak v6.3-as QuickTime-val hajlandó menni, vagy annál régebbi verzióval.....
de, miután leszedtem v6.5-öst, és feltettem a v6.3-as QTime-ot, azóta a mow. kitrejezstésű fájlokat baszik lejátszani....és nem is tudom hozzátársítani,mert amikor a Társításkor megadnám neki , hogy használja ezt a programot, egyszerűen baszik bármit is csinálni az winXP.....ha simán Open Fájlt csinálok a QuickTime Playerrel, akkor természetesen megnyitja, és le is játssza a mov. fájlokat....a beállításokban jól állítottam be, hogy csak a QuickTime-os fájlkota játssza le......MI LEHET AKKOR A GOND ? (jha, társításnál megjelenik a SYSTEM32 ikon.....)
ugyebár engem zavarnak az ilyen dolgok, hozzátársítottam egyenlőre a WMplayert, de az csak hangokat játsza le....nincs véletlenül valami QuickTime Codec, ami a QuickTime teljes feltelepítése nélkül lejátszaná a MOV. -fájlokat ?
olvassátok végig, mert nagyon sürgős lenne !!
-jah, RegCleanerrel is leszedtem már......
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Crypto Trade
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konteó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest