- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoBorg
tag
válasz
(Bundás) #329 üzenetére
A IV. kérdés kapcsolódott a III.-hoz. Éppen az volt amit irtál, hogy hogyan tudom elérni, hogy a profilomba olyan beállitás legyen, amit szeretnék, ha az autoexec nem írja felül.
FF 3.5.5-öt használok.
Na, most próbáltam ez a Prism-et is amit itt korábban irtatok. Tetszik a dolog, de ahogy nézem ua. erőforrást zabál. Vagy csak annyira kicsi a különbség, hogy nem vettem észre.
De ezzel kapcsolatban is van kérdésem, ha nem gond. Nem tudom te használod-e.Szóval: ugye ez egy lecsupaszitott FF-t használ. De nem lehet valahogy meggyőzni, hogy bizonyos kiegészitőket betöltsön? Én most arra gondolok, hogy fent van a QuakeLive DemoPlayer is, de az csak a 'teljes' FF-ban jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest