Hirdetés
- AMD FX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibusz00
tag
Sziasztok!
Egy [HGLRC F3 V4] felélesztéséhez szeretnék tanácsot kérni. Ha egyáltalán lehetséges.... A történet úgy kezdődött, hogy az addig jól működő kopter egyszer csak nem armolt be. PC-re feldugva CLI-ben a statusban nem látszott semmi ami tiltaná az armot. Pár le-fel csatlakozás után már nem tudott a Betaflight kapcsolódni hozzá. Csak egy COM portra dugott eszköz látszott az eszközkezelőben.
Viszont a telefonomon az EZ Gui tudott csatlakozni az FC-hez. Gondoltam újra flashelem a Drone Flash progival. Felismerte a program az FC-t, kiválasztottam a megfelelő legfrissebb firmwaret. És itt követtem el a hibát. Mivel az ingyenes Drone Flash a két legutóbbi verziót nem engedi flashelni ezt szóvá is tette.Én kiválasztottam egy régebbit, de nem vettem észre , hogy az FC típusa is a lista legelső elemére ugrott vissza. Így rossz firmwaret flasheltem fel. Azóta nézegettem videokat, hogyan lehetne életre kelteni. Az ST Linker tűnik megoldásnak. De az FC-n nem találok olyan pontokat amire fel lehetne forrasztani az ST Linkerhez szükséges vezetékeket. Ebbe tudtok nekem segíteni? Hová kellene forrasztani a vezetékeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest