Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, nagyon alap kérdésem lenne mint kezdő pythonozó. Van két gépem, mindkettőn python 2.7. Az egyik gépről a másikra át szeretnék rakni egy egyszerű progit (nem én írtam, nem én packageltem), a fő mappát átmásoltam, majd elindítottam a scriptet. Természetesen hibát kaptam:
ImportError: No module named site
Gondolom ez azért van mert ezen a géepn nincsneek meg a megfelelő packagek. Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnám leggyorsabban legszebben megoldani ezt a problémát? A packagek egyik gépről a másikra átmásolhatók vagy inkább telepítsem ott is az újabb verziókat? Honnan tudom, hogy miylen packagekre van szükségem? Ki tudom listáztani valahogy? A scriptem elején van pár import de abból nem igazán jövök rá mik hiáynozhatnak.
import glob
import random
import xml.etree.cElementTree as ET
import lxml.etree as etree
from lxml.etree import tostring
from openpyxl import load_workbook
import datetime
import xlrd
import os.path
from openpyxl.compat import range
from openpyxl.utils import get_column_letterElőre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Windows 11
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest