- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
"A fordítással a compile-ra gondoltam, exe-t gyártani a forrásból"
Értem én, de mondom, hogy erre nincsen szükség, ha egyszer fenn van a Python futtatókörnyezet.
"És milyen fejlesztőkörnyezetet tudnál ajánlani, aminek valamilyen jól használható, a Microsoft Visual C-hez hasonló kialakítású kezelőfelülete van ?"
Igazság szerint nem ismerem különösebben a Visual C-t. Alapfokúbb dolgokhoz szerintem jó a "gyári" környezet, esetleg megtámogatva egy Notepad++-szerű alkalmazással. Komolyabbakhoz valóban rendelkezésre áll az említett Eclipse + PyDev. Működni működik, mert próbáltam, de nekem nincs rá szükségem.
"De elöször akkor a python.org-ról a "Python 2.6.2 Windows installer (Windows binary -- does not include source) ", meg a Java Runtime enviroment kell, nem ?"
Igen. A Java az alap Pythonhoz nem szükséges és szerintem az Eclipse is tartalmazza, ami neki kell.
"Én csak ebből gondolom, hogy menne Windows XP-n is, egyébként nem értek a Pythonhoz."
Letöltöd a win-es telepítőt és felteszed, onnantól kezdve mennie kellene, mert abban minden benne van, ami kell. A 3-assal azért nem volt jó, mert az visszafelé nem kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs