Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Egérpad topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
judit969
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, nálam okosabb emberekhez. Van egy Modbo chip-es ps2-m ( karácsonyra kaptam) és hozzá egy 8 MB-os memóriakártyám. Ma játszottam egy játékkal ( GOD HAND) és amikor el akartam menteni az állást nem tudtam. Megnéztem a memóriakártyám, ami azt írja ki There is no data közben csak 4,069 KB szabad tárhely van a kártyán, de valami miatt nem érzékeli. A kérdésem eldobhatom az összes mentésemmel együtt ezt a kártyát, vagy valamilyen módon javítható(bár nem látom nagy esélyét) a hiba? Meg egyébként is hogy tudott elromlani... Köszönöm előrei is a válaszotokat
Üdv
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest