Hirdetés
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bix-
tag
válasz
Bazzzs #25105 üzenetére
Nem tudom, hogy a mostani beta újdonsága-e, mindenesetre én eddig nem találkoztam vele: lehet menni AI játékosokkal (gép ellen) de nem igazán ajánlom senkinek
Írtam is róla bugreportot:
Kezdeném ott, hogy hihetetlenül buta az AI. Egyenesben is képtelen egyenesen menni, ha mögötte vagyok és előzni próbálom, akkor elkezd előttem kacsázni, persze a dudát tudja nyomni...
Ha elmennék mellette de nem jelentős a sebesség különbség a két autó között, akkor egyszerűen rám húzza a kormányt és nyomja a dudát veszettül. Ha megállítom az autót előtte, akkor szemrebbenés nélkül elkezd tolni (duda itt is megvan), kikerülni semmiképpen nem akar...
A legelső verseny az egyik hangar pályán volt (az újabbak közül, a nevét pontosan nem tudom), ott rendszeresen elakadtak mindenben, ami csak a pályán volt.És mindezért jár alig ~230XP, 4 körös versenyen... De még jó, hogy csak ketten vannak. Mi lenne itt még 7 gépi autóval?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc Raiders
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest