Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
_DarkDevil_
üzenetére
Akárhányszor átolvasom akkor sem értem. Mért esnek ki sokan a cobránál? Az talán jobban tetszene ha az lenne ,hogy akkor mindenki azzal megy amivel tud? mert nem hinném...
MÁS:
DE ha nem tudunk düllőre jutni autót illetően, akkor esetleg azt is meg lehet szavazni ki melyik "class-t" szeretné, azt ami a legtöbb voksok kapja az lesz (hisz demokrácia van
)
De az is jó ötlet h ha 2 csapat küzd egymás ellen akkor közös megyezzéssel mehetnek akár quaddal is vagy class5-el.stb. Ha meg a közös megeggyezés nem megy, akkor cobra. <-- én ezt támogatomPályát meg ugyanúgy meg lehet szavazni, ha a felkínáltak nem tetszenek. Mindenki megnevez pl. 5 külömböző pályát ,azt amik a legtöbb voksot kapják az lesz.
DE ezek csak ötletek, mert a lényeg az ,hogy jót mulassunk.

-
PaJa1
őstag
válasz
_DarkDevil_
üzenetére
A nevezettek közül kinek nincs Cobrája?
Az alap Cobrára az RPt meg lehet szerezni kb 1 hét alatt. Challenge sárga kulcsért 3500RPt ad. Sárga kulcsot meg TAban 60 Sunbay kör után biztos kapsz, meg alapból van 5.
Utána még midnig van 1 heted, hogy gyakorold a pályákat vele, beállítsd az autót úgy ahogy neked tetszik. Szerintem azzal, hogy egy ilyen könnyen hozzájutható autó lett kiválasztva kiegyenlítettem mint, ha mondjuk Camaro lenne megszabva...
Mellesleg akinek már régóta van Cobrája annak valószínűleg tunigolt, tehát neki is újra kell tanulnia a tuningmentes autó kezelését, mert a tuning változtat az autó viselkedésén. Balanszot is valószínűleg mást fog feltenni mint a fullos gépre. Tehát a veteránok az előnyük javarészt a pályák ismeretéből meríthetik esetleg, de azokat gyakorolni is lesz mindenkinek szerintem elég ideje.
SUM: nem értem a felháborodást.De felőlem az egymással szembesülő csapattagok eldönthetik, hogy milyen autóval akarnak menni, de annak is megvan ugyan ez a hátulütője, mint az 1 kiválasztott népszerű autó esetében -> azzal se vagyunk előrébb.
Új hozzászólás Aktív témák

- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)