Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Androidos tablet topic
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi
üzenetére
Úgy gondoltam, hogy külön csapatban indulnak, de ha egy csapatban indulnak akkor egyszerre nem tudnak játszani.
Mi régen 9en voltunk egy 8as switchre, akkor nagyon hasznos volt, hogy nekem volt 2 hálókártya az alaplapon és hídkapcsolattal tudtunk 9en játszani.
Nem tudom mikor lesz, még várom a jelentkezéseket, aztán egyeztetjük kinek mikor jó, mint ahogy volt az I. pH bajnokságon is. Igyekszem sűrűn frissíteni a táblázatot.
A játékmódok közül én a Sim Vs-ra, TA-re és esetleg CTFre, Driftre gondoltam. Itt szerintem lehet értékelni valami módon a játékosok teljesítményét amiből kiadódik egy csapatpontszám, rangsor.
PH - PT magyar bajnokságra PÜben várom a jelentkezéseket. Eddigi résztvevők az alábbi linken láthatóak.
_
ll
ll
\/
Új hozzászólás Aktív témák

- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Trollok komolyan
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- BestBuy topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Mesterséges intelligencia topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest