Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Szóval: Explorerben, ha megfelelően veszed fel egymás után a dolgokat, akkor kombókat lehet kihozni. Sőt, ha keresni akarsz, akkor erre hajts rá. Minél többen vagytok egy játékban, annál több bónuszt kapsz a végén. 8 fő esetén ez +200%. A kombók le vannak írva valahol, ezt majd szerintem valaki, aki tudja belinkeli Neked. Ha a shopban megveszed a kombóhoz a kék hackpack 2x-eset meg ugyanezt pirosban, akkor minden kombóért többet kapsz. Ezt a csomagtartódba kell berakni.
Simvs az a normál szimulációs verseny magyarul. Nem az arcade
Szokott lenni itt "Simdrift only" nevezetű szoba. Itt értelemszerűen csak driftelgetni szoktak. Shopban ehhez is van hackpack. Ebből a 3x-oros a legnagyobb. Ilyenkor simulation játékmódban a perfect drift-ekért 3x-os pontot kapsz. Ezzel is lehet keresni 
Szerk.: 50% alatt azt értem, hogy 2-es body upgrade meg olyan 3-as motor meg egyéb kacat van rajta. Csak kerekítettem. Versenyezhetünk, jó ötlet. Ez a nevem játékban is. Vegyél fel chatre

Verdát még nem lehet eladni, de volt már róla szó, hogy fejlesztenek egy rendszert hozzá
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szokott lenni itt "Simdrift only" nevezetű szoba. Itt értelemszerűen csak driftelgetni szoktak. Shopban ehhez is van hackpack. Ebből a 3x-oros a legnagyobb. Ilyenkor simulation játékmódban a perfect drift-ekért 3x-os pontot kapsz. Ezzel is lehet keresni