Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

válasz Speed® #15422 üzenetére

Vidkariól most mindenképpen ATI-AMD
    A monitor amit MaciG ajánlot el is fogyott, ezért volt bent másik a listán :) Bár nekem az külsőre jobban tetszik amit én mutattam, nem tetszik ez a kerek forma meg a csillogó felület, De monitorból minden féle képen Samsungot akarok, eddig csak az volt és mind príma. a mostani 710T is egész jó árban van, ez a húzó eszköz a konfigon :D
    Alaplapból meg Gigabytot nem akarok venni. Ott csak Asus és MSI, de kár hogy most baj van az asus háza táján. A mostani asusommal semmi baj nem volt, maga idejében csúcskategoriás volt. Az előző meg MSI volt, azzal sem volt semmi baj, tuningot is bírta gond nélkül. A mostani 3000es bartont nem nagyon van értelme rángatni :D
    Kösz még egyszer az infókat, most böngészek másik konfig után.

LOLLL tudtam, hogy igazam lesz és lett is! 11 dobozból 0 NSX, 4 skeleton key, 2db 4es nitro, combo seeker, 3as nitro és 20db rp popper meg 2es drift pack. Csak a popperoknak van értelme! De szerencsére csak "kicsit" vágott földre a dolog, kiváltottam az rp-met, volt miből költeni. Mostmár 2 számból áll az AP mennyiségem :D Megint több az RPm mint az APm :DD

Event Drift Route-on 118 Perfect driftet csináltam csütörtök este! 4000 fölé kúszott aznap a számláló kétszer is!

Új hozzászólás Aktív témák