Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
Kiordítom az éjszakába a kérdést: MIÉRT?!?
Miért sikerült két multinak két programozóversenyt egyszerre, egy időben szervezni, ráadásul úgy, hogy a selejtező témája is mintegy véletlenül tök ugyanaz lett?
Continental - ContiCup
Selejtező: kijutás egy online szabadulószobából
Időpont: 2018. április hó és május elejeThyssenKrupp - Coding Tomorrow Cup
Selejtező: kijutás egy online szabadulószobából
Időpont: 2018. április hó és május elejeMégis, mit mit hittek? Hogy a nézőknek nem tűnik fel, hogy tök ugyanaz a kettő? Mivel a Prohardver mindkét eseményt szponzorálja, esetleg kiküld tudósítókat mindkét eseményre, ahonnan élőben jelentkeznek a riporterek: - Itt vagyok az egyik programozóversenyen, ahol a résztvevőknek egy roppant érdekes problémával kell megbírkózniuk, ki kell jutniuk egy online szabadulószobából. Stúdió! Körkapcsolás tovább: - Üdvözlöm a kedves nézőket, itt vagyok a másik programozóversenyen, ahol a résztvevőknek egy roppant érdekes problémával kell megbírkózniuk, ki kell jutniuk egy online szabadulószobából...

Új hozzászólás Aktív témák
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest