Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
Aktív témák
-
Kkocos
tag
Hat ez mar nem kafa
, leagalabb egy joszandeku ember linkeljen mar be valamien dokut egy matamatikai modelezesrol, nem lehet hogy en vagyok ez 1etlen enber aki leagalabb valalja hogy kezdo
, egy hete csak en posztolok ide
-
Kkocos
tag
Szerintem neh kapkodja el senki a valaszadast, lassan deh biztosan
-
Kkocos
tag
Bonyolult fizikai, pl plasztikus deformaciok matematikai modelezesere ki mit tudna ajanlani. Matlab ugyahogy megy, lehet vele c-ben irt dll-kel komunikalnni?
-
Kkocos
tag
Tipp. A sorompo csukasa elott eleorizd az idot (kiolvasodd a PLC-bol, S5 nel nem tom, S7 nel SFC1), es ha a megadott intervalumban van (vigyazz a formatummal ,S5Time) aktivald a megfeleo kimenetet, szerintem! Nem tom itt volt e a godod!
UI: B is kell hogy alitanod az idot, valamikor hogy rendesen mutassa (S7-nel SFC0) -
Kkocos
tag
Nagyon hasznos volna ha magat a problemadat iss beirnad, ha csak nem elmeleti problemad van altalanosan a PLC-kel. Itt azt kene figyelembe vedd azt hogy nem biztos meg lehett csinalni PLC-vel amit egyebb szamitogepes nyelvekben megoldasz. Altalaban a gondok azok szoktak lenni hogy a PLC lassab es kevesebb a memoriaja, ezt kompenzaljak valamien szinten a beepitett gyari funciok.
PS: Idr be kerlek a problemat, vagy linkelj ra, en is kivancsi vagyok
Aktív témák
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest