Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, mert bináris fájl tehát hiába nyitom meg mondjuk notepaddal csak kódok vannak benne.
Átvezeti igen, de hogy ott is maradjon ahhoz el kell menteni és ha simán rámentek akkor a módosított fájl is 300k-s lesz csak. Tehát lényegében mind1, hogy külön mentés másként, vagy rámentek arra a fájlra.
Szerintem fut linuxon is, de megköszönném, ha ránéznél elvileg egy szöveges dokumentum is elég kipróbálni ott is a mentett fájlt lecsípi ilyen kicsire és nem jövök rá, hogy miért, pedig netet is túrtam már eleget.
-
Jogos az lemaradt.
A kérdés annyi, hogy kettő file-t szeretnék összehasonlítani és ha talál eltérést azt átmásolni, hogy egyező legyen. Ez működik is viszont amikor elmentem a file-t, akkor csak egy 300kb-os fájlt hoz létre a 2mb helyett.
Így ugye használhatatlan, mert hiányzik jó nagy rész belőle. Mi lehet a gond, miért nem menti el rendesen 2mb-os kiterjesztésbe? Próbáltam már pl sima word kiterjesztésű fájlal is ugyanez a gond, ha elmentem lecsökkenti a méretét és hiányzik belőle csomó minden.
Amúgy egy .bin kiterjesztésű fájlt hasonlítok össze.
A felső az elmentett fájl a két alsó amit összevetettem. Jól látszik, hogy a felső mérete nem stimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- World of Tanks - MMO
- Netfone
- Hálózati / IP kamera
- Jogász topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest