Hirdetés
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni időjárás-állomás
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman, ugye nem haragszol, ha nem megyünk ebbe bele. Bő 10 év programozás után nekem ez a tapasztalatom, de igazán sosem akart megcáfolni senki (illetve ezt én nem propagáltam egyáltalán, a ''szakemberek'' körében nekem eddig általánosnak tűnt a nézet...).
A Basic strukturáltságának némileg gátat szab a Struct, a Rec és az Union finoman szólva is véges lehetőségtára, a Pascall ellenben olyan messze van az objektumoktól, mint Makó Jeruzsálemtől (példa: örökölt objektumok, polimorfizmus, dinamikus objektumok, stb, stb, stb...). Biztos mindkét nyelvet felpeccselték azóta, és a Visual Basic pl fullra objektumokra épül, de minek, ha van C++/Java nyelv is?
No, de itt zárjuk le, mert endless téma (ráadásul szerintem nem is vitatéma, mert egyértelmű, így nem lennék jó alany). -
A C++ -szal semmi bajom, komoly nyelv (bár elméleti értelemben a Java tisztább). A Pascal és a Basic viszont szerintem sem az igazi strukturált, sem az objektum orientált programozásra nem alkalmasak.
Rengeteg embert keresnek ilyen-olyan feladatokkal, de ez nem jelenti azt, hogy az adott programnyelv jó. Megjegyzem, a .php is egy rakás ''szemét'', legkevésbé sem kedvelem.
Az ASM és a Java már valami, különböző feladatokra, persze
.
A .PHP adminos kérdés pedig valóban túl tág, konkrét kérdesekre tudok csak válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Battlefield 6
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Robotporszívók
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- ELADÓ - Apple iPhone 14 Pro - 128gb
- Kiváló Thrustmaster T248 kormány + Posta! PS5 PS4 PC
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
).