Hirdetés
- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- HP notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
válasz
pelgrim_v1 #12291 üzenetére
Úgy emlékszem volt már pár próbálkozás játékfejlesztésre, de nem volt semmi maradandó. Néhány kérdés felmerült a C# topicban, de saját topic nincs.
-
-Faceless-
őstag
válasz
minek?:S #12284 üzenetére
Szerintem, szinte minden fő nyelvre van ingyenesen elérhető anyag.
Tutorialspoint, w3school, YouTube-on is csodás videók vannak. Nekem legalábbis az ilyen fizetős anyagokkal elég negatív tapasztalataim vannak.
Ha valami konkrét érdekelne írj, és küldök hozzá anyagot.Legalábbis ahogy nekem tűnik ez a komplett kurzus basic anyag, fantasztikusan megfogalmazva.
-
-Faceless-
őstag
válasz
dabadab #12261 üzenetére
Bocsánat ezt kifelejtettem. Nem definiálható kézzel megadott pontok lennének. Tulajdonképpen a pontok tárolási módja lenne a kérdés inkább.
Azon is gondolkodtam, hogy magában a zene fájlban elhelyezhetőek-e később érzékelhető pontok, és ehhez hasonló dolgokra gondoltam. -
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
POC-re lenne szükségem, de nem igazán tudom hogyan is kellene rákeresnem, és már több óra turkálás után sem jártam sikerrel. Bármilyen nyelven, vagy még elméletben is megfelelne (később megírom én a kódot, ha jó), csak kezdő vagyok, és kellene valami mivel audioval nem foglalkoztam egyenlőre. A gyökerekig túrni meg nem akarok még, ha kétes lenne a megvalósítás.
A probléma egy Unity mozgás lenne, ahol egy erőhatást kellene kiadni, triggert ha úgy tetszik a háttérzene bizonyos időpontjaiban. A nehézség az, hogy az erőhatásnak körülbelül 1/10 mp-es pontossággal kellene történnie, és nem ütemezhető egyenlő időközönként, hanem van ahol 1 mp-en belül 3, van ahol 10 mp-ig semmi.
Hardcode-olva meglehet oldani az eltelt idővel, és pontos időpontokkal, de az rendkívül időigényes lenne főleg több, mint 10 dalnál. Egyszóval szebb megoldást keresek, ha létezik.
Bármilyen segítségnek hálás lennék, még az is sokat jelentene, ha a témával kapcsolatos tananyagot találnék.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest