- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Halál komoly. Mint írtam, most kezdeném. Nehogy már mindenki úgy szülessen, hogy tudja
@sztanozs: papírra elkezdtem leírni, hogy hogyan épülne fel a harcrendszer és talán az lenne a legkönnyebb része, legalábbis leprogramozni. A többi rész még homályos, címszavas. Azt se tudom, hogy jól építeném-e fel a programot
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #6243 üzenetére
Tudom, hogy nem egyszerű és azt is, hogy az angol tudás szinte elengedhetetlen. Érdekes, hogy a neten olvasok angol oldalakat, angol fórumokon is ott vagyok, én fordítom a haveroknak játék közben a szorit, teendőt, útba is igazítok bármi inglisht, de ha valami angol nyelvű nyomtatott szöveg kerül elém, leblokkolok.
A matematikának mi köze a programozáshoz?
A hosszabb távú terveim között inkább az asztali programozás szerepel, mindig is az vonzott. Egyetemre is majd a Neumann karra akarok menni és azért vágnék bele mindebbe most, hogy ne úgy menjek oda, mint aki először lát SDK-t. "Programozni" programoztam Turbo Pascal nyelven, de a tudásom csak addig terjedt, hogy meg tudjak írni egy kisebb kémiai programot, ami rendszámra kiadta az adott elemekről egy rahedli adatot. Mondjuk az lenne az első dolgom, hogy ezt átdolgozzam és kibővítsem, az jó alap és gyakorlás lenne. A játék meg egy turn-based (pontosabban két karakter áll egymással szemben és körönként használják a skilleket) alapú RPG lenne.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
sztanozs #6239 üzenetére
Tudok valamilyen angolul, de hagy ne kelljen már anyanyelvi szinten beszélnem, hogy megtanuljak programozni
Az angol oktatókönyveknél az a baj, hogy sok a szakrizsa, a számomra totál ismeretlen szó. És nincs kedvem a programozás tanulásáea szánt időnek a felét fordítással tölteni
És kösz a segítőkész hozzászólást, sikerült nem a kérdésemre válaszolnod
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném kikérni a tanácsotokat, hogy melyik programozási nyelvet érdemes megtanulnom? Fontos lenne, hogy legyen hozzá magyar oktatókönyv, mert az angol leírásoktól frászt kapok, annyira nem értem
A vége az lenne, hogy egymagam elkészítsek egy faék egyszerű 2D-s játékot (nem most, ráér).
Továbbá, tudtok tuti helyet, ahol baráti áron oktatnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest