Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Halál komoly. Mint írtam, most kezdeném. Nehogy már mindenki úgy szülessen, hogy tudja
@sztanozs: papírra elkezdtem leírni, hogy hogyan épülne fel a harcrendszer és talán az lenne a legkönnyebb része, legalábbis leprogramozni. A többi rész még homályos, címszavas. Azt se tudom, hogy jól építeném-e fel a programot
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #6243 üzenetére
Tudom, hogy nem egyszerű és azt is, hogy az angol tudás szinte elengedhetetlen. Érdekes, hogy a neten olvasok angol oldalakat, angol fórumokon is ott vagyok, én fordítom a haveroknak játék közben a szorit, teendőt, útba is igazítok bármi inglisht, de ha valami angol nyelvű nyomtatott szöveg kerül elém, leblokkolok.
A matematikának mi köze a programozáshoz?
A hosszabb távú terveim között inkább az asztali programozás szerepel, mindig is az vonzott. Egyetemre is majd a Neumann karra akarok menni és azért vágnék bele mindebbe most, hogy ne úgy menjek oda, mint aki először lát SDK-t. "Programozni" programoztam Turbo Pascal nyelven, de a tudásom csak addig terjedt, hogy meg tudjak írni egy kisebb kémiai programot, ami rendszámra kiadta az adott elemekről egy rahedli adatot. Mondjuk az lenne az első dolgom, hogy ezt átdolgozzam és kibővítsem, az jó alap és gyakorlás lenne. A játék meg egy turn-based (pontosabban két karakter áll egymással szemben és körönként használják a skilleket) alapú RPG lenne.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
sztanozs #6239 üzenetére
Tudok valamilyen angolul, de hagy ne kelljen már anyanyelvi szinten beszélnem, hogy megtanuljak programozni
Az angol oktatókönyveknél az a baj, hogy sok a szakrizsa, a számomra totál ismeretlen szó. És nincs kedvem a programozás tanulásáea szánt időnek a felét fordítással tölteni
És kösz a segítőkész hozzászólást, sikerült nem a kérdésemre válaszolnod
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném kikérni a tanácsotokat, hogy melyik programozási nyelvet érdemes megtanulnom? Fontos lenne, hogy legyen hozzá magyar oktatókönyv, mert az angol leírásoktól frászt kapok, annyira nem értem
A vége az lenne, hogy egymagam elkészítsek egy faék egyszerű 2D-s játékot (nem most, ráér).
Továbbá, tudtok tuti helyet, ahol baráti áron oktatnak?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest