- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
masta_dry
tag
Szevasztok!
Egy vegyes képességű társasággal járunk össze kosarazni hetente, és mindig az utolsó pillanatban esik be a 15. ember, ami miatt lehet 3 csapatot alkotni. (14-en még két cserével két csapat játszik). Rendre megy az agyalás, hogy miképp is osszuk el a keretet úgy, hogy a lehető legkiegyenlítettebb legyen a mezőny.
Szeretnék egy olyan, okostelón futtatható kódot szülni, ami a játékosok pl. 1-10 skálán megadott tulajdonságai, (és azok súlyozása) függvényében 2 vagy 3 kiegyenlített részre osztja a jelenlévőket.
Excel-re gondoltam, visual basic alatt megírt kódra. (futni fog egyáltalán okosmobilon?)
Ezer éve programoztam, így nem is tudom, merre, hogy érdemes elindulnom. Ha csak annyit tudtok segíteni, hogy itt és itt kérdezzek utána, már azzal is előrébb vagyok. (angol fórum is OK)
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- BestBuy topik
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged